Vrei sa plasezi prima ta comanda? Foloseste codul de discount EXTRA6 si ai 6% Reducere la tot!

Utilizarea produselor de calitate reprezintă garanția unei lucrări efectuate cu succes și rezistentă în timp. Cu o experiență de peste 45 de ani, furnizorul multinațional DSG Canusa este recunoscut pentru dezvoltarea și producția de materiale termocontractabile.

Produsele DSG sunt esențiale pentru industria automotive, industrial OEM și Electrical Utility. Pe site-ul nostru îți punem la dispoziție produse variate din toate gamele DGS la un preț avantajos. Piesele sunt grupate în categorii de referință pentru a face achiziția mai ușoară.

Linia de produse pentru sectorul automotive de la BramiTech include tub termocontractabil cu sau fără adeziv, tub termocontractibil cu gel, materiale de izolare împotriva apei, manșoane termocontractabile dsg, papuci electrici și multe altele. Dacă ai nevoie de asistență la achiziție, echipa noastră de specialiști îți stă mereu la dispoziție.

În oferta noastră vei găsi produse electrice de calitate superioară utilizate în toate industriile de profil. Gama DSG este certificată și răspunde celor mai complexe solicitări. Anii de experiență ai furnizorului DSG Canusa au dus la crearea unei game avansată de echipament termoconductibil cu aplicații multiple.

Electrice DSG cu aplicare la cald sau la rece sunt testate și asigură protecție excelentă atât la condiții climaterice cât și utilizare cotidiană. Aceste produse inovatoare previn daunele cauzate de apă și umiditate ridicată.

Pe Bramitech.ro găsești produsele DSG de care ai nevoie. Poți opta pentru gama aflată în stoc sau poți precomanda piesele de care ai nevoie. Specialiștii noștri te vor ajuta să găsești ceea ce îți este necesar pentru lucrarea pe care o execuți.