Papucii electrici au rolul de a asigura conductivitatea electrică favorizând crearea unei legături electrice. Aceștia sunt folosiți în industria auto pentru a realiza conexiunea conductoarelor la un șurub pe bare de distribuție și borne cu șurub.. 

Papucii pentru cabluri electrice sunt variați și sunt utilizați într-o multitudine de operațiuni. Un papuc auto poate fi izolat sau neizolat, are forme variate și poate fi de tip tată/mamă. Aceștia vor fi aleși în funcție de cerințele lucrării efectuată. Pe bramitech.ro îți punem la dispoziție toate tipurile de papuci auto necesare service-urilor sau reparațiilor individuale.

Profesioniștii recomandă alegerea unui produs de calitate care va garanta reușita și rezistența în timp a reparațiilor electrice auto. Pentru fiecare operațiune în parte poți apela la un papuc electric realizat dintr-un material potrivit. Poți opta pentru papuci de cablu din cupru, aluminiu sau materiale mixte.

Pe site-ul nostru îți punem la dispoziție o gamă largă de produse esențiale pentru lucrările auto. Printre acestea se numără papuci de cupru, pini electrici, mansoane, conectori și multe alte piese auto electrice. Toate produsele noastre au calitate certificată.

În oferta Bramitech vei găsi produse de înaltă calitate de la furnizori recunoscuți, cu un raport calitate preț corect. Echipa noastră de specialiști îți stă la dispoziție pentru a răspunde întrebărilor și solicitărilor tale. Cu siguranță vei găsi la noi piesele de care ai nevoie și vom deveni site-ul de achiziție preferat pentru afacerea ta.