Materialele de protecție pentru autoturisme sunt ideale pentru a asigura menținerea în condiții impecabile a tapițeriei și a interiorului. Sunt perfecte pentru uzul în service-urile auto, atelierele de detailing, spălătorii dar și pentru utilizarea zilnică atunci când condițiile meteo nu sunt favorabile.

Achiziția unei protecții de scaun auto față sau a unor covorașe de hârtie te va ajuta să ai o mașină impecabilă. Acestea sunt utile atunci când trebuie transporți produse care pot afecta interiorul sau trebuie să asiguri accesul mecanicilor în cazul unor reparații ale autovehiculului. Sunt accesorii absolut necesare atunci când administrezi o afacere în domeniu. Profesioniștii recomandă folosirea huselor de protecție pentru a evita pătarea, zgârierea sau prăfuirea interiorului.

Husa de protecție auto nu poate lipsi din accesoriile pentru mașina ta sau din service-urile auto. Modelele de unică folosință sunt perfecte pentru a proteja împotriva lichidelor și a mizeriei. Produsele de protecție sunt realizate din materiale reciclate, putând fi ulterior depuse pentru reciclarea plasticului în centre specializate.

Utilizarea unor accesorii precum husa folie sau protecție pentru volan vor elimina riscul deteriorării interiorului pe durata în care mașina nu este utilizată sau în timpul reparațiilor auto. Specialiștii recomandă utilizarea unei protecții de scaune față auto atunci când se efectuează lucrări la bordul autovehicului.

În oferta noastră veți regăsi toate accesoriile necesare unui autovehicul, de la huse de protecție, saci pentru anvelope până la materiale electrice pentru auto Bramitech. Toate produsele noastre au calitate certificată și sunt recomandate de profesioniști.
Cutie 100 seturi standard de protectie 5 in 1
232,71 RON /buc 283,79 RON /buc Preț valabil până la 24 dec.
Covorase protectie podea, hartie plastifiata - rola 500 bucati
219,55 RON /buc 267,75 RON /buc Preț valabil până la 24 dec.
Covorase protectie podea, hartie plastifiata - cutie 500 bucati
232,24 RON /buc 283,22 RON /buc Preț valabil până la 24 dec.
Huse protectie volan autoturism cu elastic - cutie 250 bucati
174,67 RON /buc 213,01 RON /buc Preț valabil până la 24 dec.
Kit 4 role folie protectie volan + maner
142,47 RON /buc 173,74 RON /buc Preț valabil până la 24 dec.
Husa protectie aripa, piele sintetica premium, cu magnet
102,46 RON /buc 124,95 RON /buc Preț valabil până la 24 dec.
Husa protectie aripa, piele sintetica, cu magnet
84,89 RON /buc 103,53 RON /buc Preț valabil până la 24 dec.