Vrei sa plasezi prima ta comanda? Foloseste codul de discount EXTRA6 si ai 6% Reducere la tot!

Bramitech.ro îți pune la dispoziție piese și accesorii auto care te vor ajuta să ai un service excelent echipat. Produsele noastre sunt selectate de la furnizori de renume, printre care și DSG-Canusa, și sunt recomandate de profesioniști. Cu ajutorul nostru vei avea mereu toate produsele necesare pentru a face lucrări auto complexe în cel mai scurt timp.

Știm cât este de important să ai accesorii de calitate, de aceea îți punem la dispoziție produse cu certificari și care respectă toate condițiile de siguranță. Pe site-ul nostru poți comanda bandă izolatoare, siguranțe auto, tuburi termocontractabile, sigurante auto, adaptor siguranta auto și multe altele.

Poți comanda atât produse de sine stătătoare cât și seturi, de exemplu seturi de siguranțe auto. De regulă, atunci când achiziționezi seturi vei avea un raport calitate preț mai avantajos. Pentru gama dedicată siguranțelor, vă punem la dispoziție și suport de siguranțe auto și soclu pentru siguranța auto.

Chiar dacă sunt piese mai puțin costisitoare, gama de diverse de pe Bramitech.ro te va ajuta să ai tot ceea ce îți trebuie pentru service-ul tău sau pentru lucrările pe care le efectuezi pentru autoturismul personal.

Produsele noastre pot fi utilizate cu succes în industria automotive, în mentenanța industrială și în atelierele pentru autovehicule, camioane, remorci.  Fiecare piesă are calitate certificată iar livrare se face rapid în țară. 

Dacă ai nevoie de asistență sau ai întrebări legate de produsele noastre, echipa Bramitech îți stă la dispoziție. Cu ajutorul nostru vei avea mereu cele mai performante produse la un preț avantajos!