Weicon

Weicon
Weicon ofera o gama variata de produse chimice de inalta performanta: adezivi si etansanti monocomponenti, bicomponenti, elastici, spray-uri si lichide tehnice, paste de montaj si lubrifianti, scule de dezizolat.

Certificate pentru calitate, tehnologie și siguranță
SEGA
NSF
NSF/ANI
DNV GL Certificate care aprobă utilizarea produselor Weicon la reparațiile navelor.
ISSA (Asociația Internațională a furnizorilor de echipamente și servicii pentru Industria navală) este o asociație internațională ce cuprinde aproape 2000 de furnizori din industria navală mondială. În același timp, membrii ISSA furnizează echipament în mai mult de 500 de locații.
IMPA (Asociația Internațională pentru achiziții din domeniul maritim) este o instituție ce promovează o cooperare strânsă între cumpărătorii și furnizorii din industria maritimă. Scopul asociației este de a îmbunătăți relațiile dintre cumpărătorii și furnizorii din economia maritimă globală. În ultimii 37 de ani asociația a înregistrat o creștere semnificativă și astăzi numără mai mult de 700 de membri în întreaga lume.
TÜV NORD
DVGW ce permite utilizarea în sistemele de alimentare cu gaz.
BAM Certificat ce atestă testarea siguranței utilizării produsului în conformitate cu ghidul M 031-1 –“ Lista materialelor nonmetalice compatibile cu oxigenul” Institutul de igienă al Ruhrgebiets - Evaluarea produselor în contact cu apa.