Tubul termocontractibil este utilizat pentru a izola firele electrice și pentru a proteja conexiunea realizata. În cazul acestora se utilizează căldură (de ex: pistol cu aer cald electric sau cu gaz) pentru o izolare etanșă și sigură. În timpul contracției adezivul se topește și intră în toate spațiile din zona care trebuie protejată. Rezultatul este o îmbinare perfectă împotriva apei și a coroziunii.

Cablurile termocontractibile disponibile pe Bramitech.ro asigură o instalare simpla și contracție rapidă dar și rezistență excelentă la chimicale, combustibil și umezeală. Pentru lucrările efectuate în industria auto, izolarea firelor electrice este esențială iar aplicațiile tuburilor termorezistente sunt extrem de variate. Specialiștii realizează lucrări specializate folosint o varietate de cabluri termosensibile.

În service-urile auto tuburile termo sunt necesare pentru a garanta calitatea protecției îmbinărilor. În oferta noastră vei găsi produse variate de diferite culori, dimensiuni și grosimi ale pereților. Acestea pot fi utilizare în operațiuni diverse și asigură reușita și rezistența în timp a lucrării efectuate.

Bramitech.ro îți pune la dispoziție o gamă amplă de produse termocontractibile. Pe site-ul nostru poți achiziționa tuburi termocontractabile cu gel, tuburi termocontractabile transparente, manson termocontractabil dsg, elemente pentru izolatia cablurilor electrice, conectori electrici și cabluri electrice. Pentru a garanta calitatea va oferim doar produse de furnizori de top cu raport calitate preț excelent.

Toate produsele noastre au aprobari OEM și sunt recomandate de profesioniști în domeniul auto. Echipa noastră îți stă la dispoziție dacă ai nevoie de asistență în timpul achiziției sau ai o lucrare mai complexă care necesită sfatul specialiștilor. Cu siguranță vei găsi produsul potrivit la noi!