Adezivi bi-componenti

Adezivi bi-componenti

Metalele plastice WEICON sunt ideale pentru a realiza reparatii si acoperiri rapide, durabile si eficiente din punct de vedere al costurilor pe multe tipuri de materiale. Metalele plastice WEICON se preteaza de asemenea si la realizarea de forme si matrite. Gama consta din 19 tipuri diferite pentru a raspunde cerintelor variate ale industriei. Sistemul este completat de o suita de accesorii optionale.
Compozitie
Metalele plastice WEICON sunt sisteme bicomponente de rasini epoxidice. Toate tipurile sunt furnizate intr-un ambalaj de prezentare ce contine componentele de rasina si intaritor in proportiile de amestec corecte. In functie de tip, rasina este umpluta cu pulbere de otel sau aluminiu sau in anumite cazuri cu filer mineral (cu exceptia rasinii de turnare MS 1000). In functie de intaritori se determina vascozitatea si modul de intarire al fiecarui tip de produs in parte.
Caracteristici
Dupa amestecarea celor doua componente, metalul plastic WEICON se intareste la temperatura camerei devenind un material ferm, asemanator unui metal care adera imediat la aproape orice tip de suprafata. Timpul de intarire al compusului final depinde de tipul metalului plastic. Spre deosebire de rasinile poliesterice, materialul nu se contracta la intarire. Materialul intarit poate fi prelucrat de exemplu:
• gaurit
• frezat
• grunduit
• slefuit
WEICON ofera o larga varietate de tipuri pastoase, lichide sau pensulabile cu rezistenta extrema la temperaturi ridicate si la abraziune. Toate tipurile prezinta o rezistenta excelenta la medii agresive.